Fönsterputsning

Hallå, nu blir det ett inlägg om detta med fönsterputsning även om jag annars mest skriver om träning & hälsa. Ett inlägg om fönsterputs i Borås beror på mitt eget engagemang för fönsterputsare.

Vi kommer att prata om fönsterputsning i allmänhet, fönsterputsare är de som sysslar med just denna syssla. Det finns flera sätt hur man använder rengöringsmedel vid fönsterputsning, men jag vet inte vilket av dem som är vanligt förekommande vid fönsterputs i Borås av ett specifikt företag jag har anlitat, som heter Tyréns Fönsterputs. Jag är nöjd med dem och ville fördjupa mig i konsten att putsa fönster så därför har jag försökt med fönsterputsning själv.

Om fönsterputsning är det mest känsliga jobbet kan jag inte svara säkert på, men det verkar mycket troligt att fönsterputsare kräver mycket uppmärksamhet och fokus. Gör de inte ett bra jobb syns det tydligt ju.

Som vi kan se arbetar fönsterputsare på stora höjder och detta väger tungt eftersom man helt enkelt inte kan ta onödiga risker. Fönsterputsaren måste vara beredd på att plötsligt se ett djur på fönsterbrädan: katt, hund eller fågel och plötsligt flytta stegen utan att tänka efter, eftersom varje dröjsmål skulle leda till att ett stackars djur skulle kunna dö på grund av hans eller hennes egen försumlighet. Detta innebär att han eller hon alltid måste vara skärpt och fokuserad för att inte begå så stora misstag som att inte lägga märke till något viktigt innan han eller hon vidtar plötsliga åtgärder. Detta är tankar om detta med fönsterputs och behöver ni anlita fönsterputsare i Borås? Då vet du ju nu vem som är bra på detta och är det någonting mera ni vill att veta?

Besök vår FB-sida fönsterputs i Borås för att hyra fönsterputsare i Borås idag! 🙂 ????? Lovisa Loftager Facebook sida länk här ?????