Jag beger mig till Stockholmsskärgård

Vi har hittat ett smultronställe i Stockholmsskärgård, det är ett café som finns där och en gårdsbutik och det är mycket trevligt och avkopplande. Jag har alltid haft en passion för Stockholm och skärgården och jag är verkligen glad att vi hittade denna plats, det känns som om det finns mycket mer att upptäcka i skärgården.

Det var på en av mina vanliga utflykter som jag av en slump hittade detta ställe, och det var för ett par år sedan och nu återkommer jag dit gång efter annan. Jag köper alltid med mig lokalproducerad mat och samtidigt tar jag en kaffe och hembakat på lokala råvaror, sist blev det en stor kanelbulle som smakade mycket gott.

Detta är verkligen ett ställe för avkoppling och jag brukar komma dit ganska ofta, det är inte så långt från Stockholm och jag kan verkligen rekommendera alla ett besök där. Så för att ni ska kunna veta lite mer om detta ställe så stoppar jag in en länk till dem här i detta inlägget. Visste ni att Stockholmsskärgård är Sveriges östra skärgård, och det finns cirka 30 000 öar där. Skärgården är mycket omtyckt av många människor och det är verkligen ett paradis på jorden. Jag kan inte tänka mig en bättre plats för avkoppling och jag brukar alltid koppla av när jag är där. Jag har aldrig tröttnat på att vara i skärgården, det finns alltid något nytt att upptäcka och jag längtar alltid tillbaka dit.

Det finns olika sätt att ta sig till skärgården och det går bussar från Stockholm till Vaxholm och Saltsjö-Boo, man kan även ta båtar från Slussen. Men det finns även andra sätt att ta sig dit och det är bara att fråga mig i kommentarsfältet så ska jag göra mitt bästa för att svara på alla frågor.